Akasha – Kronieken (het kosmische geheugenveld)

Mijn ervaringen (en die van velen met mij) vanuit een interactie met het kosmische geheugenveld worden ondersteund en bewezen door nieuw wetenschappelijk onderzoek. Hieruit blijkt dat er een kosmisch geheugenveld is dat alle informatie bevat uit het verleden, heden en de toekomst.

Ik ben dankbaar dat ik van deze informatie gebruik mag maken. Daarmee mag ik jou helpen om tot inzicht te komen waardoor blokkades opgelost kunnen worden.

01

Adres

A.G. van Avesaath
Gediplomeerd Therapeut
Praktijk voor Bewustwording en Healing
Prinses Margrietstraat 58
6071 EZ Swalmen

0475-505017

02

Contact

Voor het maken van een eerste afspraak of het ontvangen van aanvullende informatie, kunt u ook een email sturen.

© 2021 Cosmic Care 4U | Website gemaakt door Kitewebsites

Akasha – Kronieken (het kosmische geheugenveld)

Mijn ervaringen (en die van velen met mij) vanuit een interactie met het kosmische geheugenveld worden ondersteund en bewezen door nieuw wetenschappelijk onderzoek. Hieruit blijkt dat er een kosmisch geheugenveld is dat alle informatie bevat uit het verleden, heden en de toekomst.

Ik ben dankbaar dat ik van deze informatie gebruik mag maken. Daarmee mag ik jou helpen om tot inzicht te komen waardoor blokkades opgelost kunnen worden.

Adres

A.G. van Avesaath
Gediplomeerd Therapeut

Cosmic Care 4U
Prinses Margrietstraat 58
6071 EZ Swalmen

0475-505017

Contact

Voor het maken van een eerste afspraak of het ontvangen van aanvullende informatie, kunt u ook een email sturen.